Stahlen-MC

Historien bak Stahlen-MC (tidl. MC-Service a/s)

MC-Service
MC-Service ble startet i Gosen 1969.

MC-Service A/S ble startet i Gosen i 1969. Firmaet drev da i en gammel låve bak Helge "Stahlen" Stahls private hus. Mange godt voksne vil huske stedet med glimt i øyet. Her skjedde det mye spennende for de som var interessert i motorsykler. Mye av interessen ble nok også skapt gjennom at Stahlen selv var aktiv innen motorsporten. Det var først og fremst Speedway som interesserte ham. Gjennom sin knallharde kjøring ble han kjent, og i løpet av karrieren rakk han å få med seg 5 NM-titler i Speedway. Den dag i dag er navnet Stahlen godt kjent i distriktet og rundt om i landet der det finnes "utflyttere".

 

Det ble etter hvert behov for ekspansjon, og det var ikke lenger mulig å drive i Gosen slik butikken utviklet seg. Butikken ble derfor flyttet til Madlaveien, der den ble drevet i mange år.

Da Madlaveien skulle utvides, måtte bygget rives og MC-Service A/S flyttet midlertidig til Åsen i påvente av å få ferdig det nye bygget. Stahlgården ble oppført på Revheim, og MC-Service AS flyttet inn her. Siden har Stahlgården blitt utvidet og MC-Service flyttet til den nye delen av bygget. Her har butikken eksistert siden. Takket være trofaste kunder og den tillit som har blitt gitt har det vært mulig å drive en solid og servicevennlig butikk i over 46 år. Vi takker våre kunder for det.

Stahlen-MC
Dagens lokaler på Revheim.

Da våre kunder ofte kjenner oss som "Stahlen" skiftet selskapet navn til Stahlen-MC og drives i dag av Johnny Stahl.

Nesten som en kuriositet kan vi nevne av vi gjennom disse 40 årene har solgt følgende merker:

MZ, ROYAL ENFIELD, BSA, TRIUMPH ,NSU, HENDERSON, PUCH, NORTON, KREIDLER, DERBI, SUZUKI, CPI, KAWASAKI, FANTIC, VILLIERS, PEUGEOT, HONDA, K125, DKW, JAWA, MOTRON, IFA, SACHS, GARELLI, CZ, HARLEY-DAVIDSON, YAMAHA, BULTACO, MOTORHISPANIA, MOTO-GUZZI, MAICO, READINGSTANDARD, VELOCETTE, VESPA, LAMBRETTA, OSSA, MONTESA, ROTAX, HUSQVARNA, BMW, JINGCHENG, TOMOS, PIAGGIO, INDIAN, PANONIA, MONARK, DUCATI, GILERA, MOTO MORINI, PENTON, E-TON, P.G.O, KEEWAY, DAELIM, GENERIC

Totalt har vi solgt over 6 000 kjøretøy!

Høsten 2016 stengte Stahlen-MC dørene for godt etter 47 år i bransjen.

Spesialtilbud
Nyhetsbrev